Ochrana osobních údajů

1. Kupující bere na vědomí, že registrací na e-shopu poskytl osobní údaje a uděluje po dobu trvání smlouvy prodávajícímu oprávnění s nimi nakládat ve smyslu zák.101/2000 Sb.

2.Údaje získané od kupujícího jsou užívány výhradně pro vnitřní potřebu a to zejména k vystavování daňových dokladů a komunikaci mezi prodávajícím (správcem osobních údajů) a kupujícím . Tyto údaje neposkytujeme třetím osobám s výjimkou přepravních společností, které zajišťují dodání objednaného zboží kupujícím mimo Prahu
.
3.S osobními údaji je nakládáno v rozsahu, který definuje zákon o ochraně osobních údajů, zejména v §5 odst.2 písm.b) a v§5 odst.6. nebo s výslovným písemným souhlasem kupujícího.

4.Veškeré osobní údaje kupujícího jsou uchovány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č.101/2000Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

5.Zákazník je povinen prodávajícímu poskytnout pravdivé informace a to zejména adresu fakturační, dodací, IČO a DIČ a další kontaktní údaje, telefon a e-mailovou adresu. Všechny tyto údaje jsou v eshopu chráněny uživatelským jménem a heslem. Kupující je povinen zachovávat mlčenlivost ohledně informací nezbytných k přístupu do jeho uživatelského účtu a bere na vědomí, že prodávající nenese odpovědnost za porušení této povinnosti ze strany kupujícího. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám

6.V případě, že by se kupující domníval, že prodávající provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu se zákonem, je oprávněn požádat prodávajícího o vysvětlení a požadovat, aby prodávající odstranil takto vzniklý stav. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat.

7.Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami a obchodních sdělení prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího. Svůj souhlas s uchováváním a zpracováváním osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení může kupující kdykoli odvolat, a to písemně na adresu lebeda@perpartes-trade.cz.

8. Smlouvu /fakturu-daňový doklad/ odesílá poskytovatel kupujícímu elektronicky s připojeným podpisem, který se zakládá na kvalifikovaném systémovém certifikátu PostSignum QCA od certifikační autority Česká pošta s.p.
 
Přihlásit
Zapomněli jste heslo?
Zadejte Váš e-mail a přihlašovací údaje Vám budou zaslány na Vaši e-mailovou adresu zadanou při registraci.


Košík je prázdný

Poslední navštívené zboží
  • Doposud jste žádné zboží nenavštívili.
Rychlé vyhledávání
Facebook
Reklamace

Pro bližší informace o postupu reklamace klikněte na odkaz: Reklamace

 
 
 
© PerPartes